Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Få fjernet avfall på en pålitelig måte
få fjernet avfall

Få fjernet avfall på en pålitelig måte

Innholdsfortegnelse

Søppelhenting Oslo/Søppelbilen er blant de beste i bransjen for å få fjernet avfall. 

Vi har god erfaring med håndtering av avfall og søppel fra bedrifter og hjem over hele Oslo, så du kan være trygg på at vi vet hva vi gjør. 

Vårt team er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for å ivareta våre kunders behov. 

Enten det gjelder henting av avfallssekker eller en større avfallsmengde som skal vekk.

Bruk tiden din på noe annet 

Du vil ikke bruke fritiden din på å kjøre søppel, la oss ta oss av transport av ditt søppel! Vi kan rydde opp i alt rot og sørge for at  er borte for godt! Alt du trenger å gjøre er å ringe oss i dag, så tar vi oss av alt annet.

Enklere blir det ikke for å få fjernet avfall!

Enklere blir det ikke for å få fjernet avfall!

Har du søppel i store mengder og vil ha dette kjørt vekk? Vi i Søppelhenting Oslo tar på oss denne oppgaven og håndterer avfallet på rett måte. Søppelspannet har ikke plass til større objekter som gamle møbler eller andre avfallstyper som ikke er lov å kaste i søppelspannet. Det er flere metoder å bli kvitt dette på, dette innebærer ofte å kjøre på gjenvinningsstasjoner med avfallet. Vi i Søppelhenting Oslo spesialiserer oss på nettopp dette, å få vekk større mengder avfall for våre kunder. 

Søppelbilen 

Vi kommer og kjører vekk avfallet raskt og effektivt. Ved å benytte søppelbilen eller våre søppeltaxi slipper du å ta tak i større oppgaver som å bære vekk avfallet, vente i kø for å så levere det på rett sted. Vi har kunnskap og erfaring innen avfallshåndtering av ulike avfall slik at våre kunder slipper å bruke tid på dette. Ta kontakt i dag og få et pristilbud på fjerning av avfall. 

Vi alle vet at avfall må kastes, men prosessen kan ta tid og koste mye. De fleste avfallshenting og avfallshåndteringsselskaper er sakte eller for dyre. Søppelbilen er en rask, rimelig og vennlig løsning innen søppelfjerning i nabolaget ditt. Våre priser er de beste i bransjen til 450, – / pr m3! Hos oss får du kvalitetsservice til en uslåelig pris!

Fordeler med å bruke Søppelhenting Oslo

1. Du slipper å bruke tid på å kjøre vekk avfall, det eneste du trenger å gjøre er å informere om hvor avfallet er og gi oss tilgang.

2. Vi sorterer og håndterer alt avfall vi henter.

3. Vi resirkulerer alt som fortsatt kan brukes som for eksempel gamle klær, møbler og elektronikk.

Hva er søppelbilen og hvordan kan de hjelpe til med bortkjøring av søppel?

Vi i Søppelbilen spesialiserer oss på søppelhåndtering og bortkjøring av søppel. Vi tilbyr tjenester til både privat og bedriftskunder. Vi dekker alle behov rundt fjerning av søppel, uansett hvor stor eller liten jobben måtte være.

Hva må jeg som kunde gjøre? 

Det eneste du som kunde må gjøre er å gi oss instruksjoner om hvor og hvilken type avfall som skal hentes. Vi gjør alt arbeidet! Har du blandet boss anbefales det å prøve å sortere før vi kommer, men vi sorterer også avfallet om det ønskes. 

Hvor blir søppelet levert?

Vi leverer søppelet til nærmeste gjenvinningsstasjon. I Oslo kommune er at det et godt utviklet resirkulering, søppeltømming og avfallshåndteringssystem. Vi ser viktigheten rundt å resirkulere. Det er bra for miljøet og ivaretar jordens ressurser. 

Hva går hvor? 

Søppel sorteres etter materialtype. For eksempel metallbokser, aluminium og glass går i samme container. Metall og glass sorteres og blir smeltet om på nytt. Papir går i papircontaineren og blir omgjort til nytt resirkulert papir. Restavfall, altså usortert avfall blir sendt videre fra gjenvinningsstasjonen til forbrennings fabrikker som omgjør restavfallet til energi eller varme.  

Hvorfor velge oss?

Det finnes flere aktører som gjør samme tjeneste i Oslo og omegn, men vi i Søppelhenting Oslo jobber hver dag med kunden i fokus med å fylle våre kjøretøy med avfall for å fylle våre kunders ønsker. Gjennom å benytte våre tjenester kan du være trygg på å få fjernet avfall du ønsker og at det blir levert på rett sted. Vi kjører avfallet til den nærmeste gjenvinningstasjonen, enten det gjelder gamle møbler, avfallsekker eller rivningsmaterialer. Vi kan også håndtere farlig avfall som maling, olje og gassbeholdere.

Vårt team er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. 

Enten det gjelder å få fjernet avfall, henting av avfall, avfallssekker eller en større avfallsmengde som skal transporteres vekk.

Kontakt Søppelhenting Oslo i dag ved å fylle ut skjemaet eller ring 450 53 228.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.