Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Varetaxi i Oslo og omegn

Varetaxi for deg

Kundene våre elsker oss fordi sjåførene våre er pålitelige, vennlige og er alltid i tide. Vi har en utmerket merittliste når det gjelder punktlighet, slik at du kan stole på oss som varetaxi med dine viktigste leveranser!

Vi har flere års erfaring innen feltet, så vi vet hva som trengs for å få varene dine transportert trygt og i tide. Vår kunnskap kombinert med moderne teknologi gjør at vi skiller oss ut fra konkurrentene.

Søppelhenting Oslo tilbyr et bredt spekter av varetransport tjenester, fra bud til kommersiell varetransport. Med erfarne ansatte tilbyr vi pålitelige transporttjenester og 100% tidsgaranti. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på varetransport, samt transport til privat- og bedriftskunder. Ingen oppdrag for er for store eller for små.

Vi er tilgjengelige 24/7 i Oslo og omegn, ta kontakt med oss gjennom kontaktskjema på nettsiden eller ring oss på tlf: 450 53 228.

Kunden er ansvarlig for at innholdet og må sørge for at løsøre er riktig pakket med riktig emballasje og forsikret. Vi tar ikke ansvar for skader i forbindelse med oppdrag for bedriftskunder.

varetaxi

Vår varetaxi frakter alt mulig

Vi i Søppelhenting Oslo frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Vi tilbyr tjenester innen varetaxi og frakt av løsøre. Bruk tiden din på det du ønsker så tar vi oss av frakt av varer og objekter.

Tilgjengelig for oppdrag i Oslo nå

Hvis du for eksempel har kjøpt møbler fra Ikea, i en møbelbutikk eller hos en privatperson og ikke har plass i din egen bil, er det bare å ringe oss. Vi er raskt på plass om det er noe du trenger å få fraktet. Vi henter og leverer store kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få flyttet i Oslo og omegn.

Få et uforpliktende tilbud!

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!