Varetaxi og transporthjelp

varetaxi

Varetaxi for deg.

Kundene våre elsker oss fordi sjåførene våre er pålitelige, vennlige og er alltid i tide. Vi har en utmerket merittliste når det gjelder punktlighet, slik at du kan stole på oss med dine viktigste leveranser!

Vi har flere års erfaring innen feltet, så vi vet hva som trengs for å få varene dine transportert trygt og i tide. Vår kunnskap kombinert med moderne teknologi gjør at vi skiller oss ut fra konkurrentene.

24 Søppel og Flytting tilbyr et bredt spekter av varetransport tjenester, fra bud til kommersiell varetransport. Med erfarne ansatte tilbyr vi pålitelige transporttjenester og 100% tidsgaranti. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på varetransport, samt transport til privat- og bedriftskunder. Ingen oppdrag for er for store eller for små.

Vi er tilgjengelige 24/7 i Oslo og omegn, ta kontakt med oss gjennom kontaktskjema på nettsiden eller ring oss på tlf: 450 53 228. 

Kunden er ansvarlig for at innholdet og må sørge for at løsøre er riktig pakket med riktig emballasje og forsikret. Vi tar ikke ansvar for skader i forbindelse med oppdrag for bedriftskunder. 

Vår varetaxi frakter alt mulig

Vi i 24 Søppel og Flytting frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Vi tilbyr tjenester innen varetaxi og frakt av løsøre. Bruk tiden din på det du ønsker så tar vi oss av frakt av varer og objekter. 

Tilgjengelig for oppdrag i Oslo nå

Hvis du for eksempel har kjøpt møbler fra Ikea, i en møbelbutikk eller hos en privatperson og ikke har plass i din egen bil, er det bare å ringe oss. Vi er raskt på plass om det er noe du trenger å få fraktet. Vi henter og leverer store kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få flyttet i Oslo og omegn. 

Pris

Varetaxi
2 mann + bil inkludert
Kr 450,- /pr m3*
  • Befaring, sortering, kjøring
  • Søppeltømming
  • Alt er inkludert i pris

*200 kr tilegg ved arbeid mellom klokken 21.00 og klokken 06.00.

Ved spesielle oppdrag for søppeltømming utover prisliste ta direkte kontakt.

Ofte stilte spørsmål om Varetaxi
Hva er en varetaxi?

En varetaxi er en enkel måte å frakte ting på. En taxi for varer. Vi setter opp en varetaxi umiddelbart i Oslo til konkurransedyktige priser og ordner transport for deg samme dag. 

Enten du trenger å få fraktet et helt flyttelass eller bare en sofa er vi tilgjengelige for å ta på oss oppdraget.

Hva kreves av meg som kunde?

Vi er enkle å avtale med, det eneste vi trenger av deg er tilgang til varen/objektene du vil ha fraktet og hvor det skal leveres. Vi har flere varetaxi oppdrag hver dag, vi kommer med en tid som passer for deg og oss.

Er det noen begrensing på hva dere kan frakte?

Vår varetaxi frakter ikke større anleggsmaskiner eller større objekter hvor det trengs stor lastebil. Ellers har vi ikke noen begrensning på hva vi kan frakte så lenge det passer i våre varebiler. Ta kontakt om du er usikker på om objektet/varen er for stor. Vi frakter også mindre objekter som brev og pakker.

Når og hvordan betaler jeg?

Vi benytter vipps som betalingsmetode for privatkunder, vi kan benytte faktura til bedriftskunder.

Når er dere tilgjengelig?

Vi er som navnet vårt sier tilgjengelig 24/7 i Oslo og omegn. Basert på oppdragsmengden vi har, kan vi være tilgjengelige meget raskt. Ta kontakt så finner vi en tid som passer deg og oss.

Hvor leverer dere avfallet?

Vi leverer avfallet ditt til en godkjent miljøstasjon i Oslo hvor det blir sortert og resirkulert. Alt avfall og søppeltømming håndteres riktig på en miljøvennlig måte. Oversikt over gjenbruksstasjoner i Oslo finner du her.

 
Hvem er 24 Søppel og Flytting

Hvem er 24 Søppel og Flytting?

Vi i 24 Søppel og Flytting jobber hver dag med transport av ulike varer for våre kunder. Vi er meget opptatt av å ivareta kundens behov og tilpasser oss der det trengs. Vi jobber daglig med frakt av løsøre og håndtering av søppel for våre kunder. 

Vi ønsker å være ditt førstevalg når det gjelder å flytte varer fra ett sted til et annet! Enten du trenger en varetaxi for deg selv eller noen andre, vil vi ha dine behov i fokus og ivareta dine behov.

Ring oss i dag på +47 450 53 228 eller ta kontakt gjennom skjema hvis du ønsker mer informasjon om varetaxi-tjenestene.

Få et tilbud for Varetaxi
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Anmeldelser