Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Søppeltaxi for deg i Lillestrøm

Vi tilbyr er en tjeneste som tilbyr rask og rimelig bortkjøring av søppel og avfall i Lillestrøm-området. Tjenesten er tilgjengelig for både private og bedrifter som ønsker å kvitte seg med søppel på en effektiv måte.

Med Søppeltaxi Lillestrøm (Søppelbilen) kan man enkelt bestille henting av forskjellige typer avfall, inkludert hageavfall, bygningsavfall, elektronisk avfall og mye mer. Vi tilbyr også sortering av avfallet for å sikre en mest mulig effektiv og miljøvennlig håndtering av søppelet.

Tjenester av Søppeltaxi Lillestrøm

Hvorfor velge oss?

Rimelige priser: Kun kr. 375,- eks mva/m³ for søppelhenting.

Fleksibel og tilgjengelig: Vi er tilgjengelige 24/7, også i helger og på helligdager.

Erfaren team: Våre ansatte er profesjonelle og effektive, med lang erfaring innen søppelhenting og flytting.

Miljøvennlighet

Søppeltaxi Lillestrøm er ikke bare en praktisk løsning for å bli kvitt søppel, men det er også en miljøvennlig måte å håndtere avfall på. Ved å bruke søppeltaxi, kan man sikre at avfallet blir håndtert på en ansvarlig måte og at så mye som mulig blir resirkulert.

Alt i alt er Søppeltaxi Lillestrøm en praktisk og miljøvennlig måte å håndtere avfall på. Ved å bruke søppeltaxi kan man være trygg på at avfallet blir håndtert på en ansvarlig måte og at så mye som mulig blir resirkulert.

Kontakt oss

Søppeltaxi Lillestrøm (Søppelbilen) er tilgjengelig for henting av avfall og søppel i Lillestrøm-området. De tilbyr rask og pålitelig service til en rimelig pris. Hvis du har behov for å bli kvitt avfall, kan du kontakte dem på telefonnummeret 947 31 844 eller ved å sende inn en forespørsel via deres befaringsskjema.

Arbeidstiden til Søppeltaxi Lillestrøm varierer avhengig av kundenes behov. De er tilgjengelige for henting av avfall og søppel syv dager i uken, og kan også tilby tjenester utenom vanlig arbeidstid. Hvis du har behov for henting av avfall utenom vanlig arbeidstid, kan du kontakte dem for å avtale nærmere.

Få et uforpliktende tilbud!

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!