Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Hvorfor velge oss?

Ved å velge Søppelhenting Oslo slipper du å tenker på håndtering av avfallet.

Bruk tiden din til noe annet!

Vi ordner henting og håndtering av ditt avfall raskt og enkelt. Du slipper å fylle din egen bil med søppel og kjøre til gjenvinningsstasjonen selv. Det eneste du trenger å gjøre er å gi tilgang til avfallet, så ordner vi resten!

Enklere planlegging

Andre former for søppel og avfallshåndtering er å leie en container eller sekk. Plasseringen av disse kan være problematisk ettersom det oftest må søkes om tillatelse for å ha de stående, i tillegg koster containeren penger å leie. Ved å velge Søppelhenting Oslo unngår du å måtte søke om tillatelse, betale gebyrer og ta på deg ansvaret for å leie en container.

Bedre fremkommelighet

Ved å velge Søppelhenting Oslo slipper du å tenke på fremkommelighet for lastebil som trengs ved bruk av container. En varebil eller varetaxi får plass de fleste steder og tar bare opp plassen når vi fyller den.

Slipp å stå i kø for å kaste avfallet

Søppelhenting Oslo kjører og leverer søppelet eller avfallet ditt på forskjellige gjenvinningsstasjoner ut fra hvor søppelet hentes. På visse dager har disse gjenvinningsstasjonene mange besøkende, det kan da oppstå køer med folk som skal kaste avfallet sitt. Ved å velge 24 Søppel og flytting slipper du å stå i kø og vente for å kaste avfallet.

Seriøs aktør

Søppelhenting Oslo er en seriøs aktør. Vi håndterer søppel og avfall etter loven. Dette betyr at du kan være trygg på at avfallet eller søppelet ditt blir håndtert rett og ikke havner i naturen.

Les mer om oss her.

Vi satser på oslo og omegn

Vi henter søppel og avfall i Oslo og omegn, Alna, Frogner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Stovner, Grûnerløkka, Ullern, Ensjø, Østensjø, Vestre Aker, Stovner, Gamle Oslo, Bjerke, Bygdøy, Asker, Bærum, Moss, Lillestrøm, Drammen, Jessheim, Lørenskog.

Få et uforpliktende tilbud!

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!