Hvorfor velge oss?

Ved å velge 24 Søppel og flytting slipper du å tenker på håndtering av avfallet.

Bruk tiden din til noe annet!

Vi ordner henting og håndtering av ditt avfall raskt og enkelt. Du slipper å fylle din egen bil med søppel og kjøre til gjenvinningsstasjonen selv. Det eneste du trenger å gjøre er å gi tilgang til avfallet, så ordner vi resten!

Enklere planlegging

Andre former for søppel og avfallshåndtering er å leie en container eller sekk. Plasseringen av disse kan være problematisk ettersom det oftest må søkes om tillatelse for å ha de stående, i tillegg koster containeren penger å leie. Ved å velge 24 Søppel og flytting unngår du å måtte søke om tillatelse, betale gebyrer og ta på deg ansvaret for å leie en container.

Bedre fremkommelighet

Ved å velge 24 Søppel og flytting slipper du å tenke på fremkommelighet for lastebil som trengs ved bruk av container. En varebil får plass de fleste steder og tar bare opp plassen når vi fyller den.

Slipp å stå i kø for å kaste avfallet

24 Søppel og flytting kjører og leverer søppelet eller avfallet ditt på forskjellige gjenvinningsstasjoner ut fra hvor søppelet hentes. På visse dager har disse gjenvinningsstasjonene mange besøkende, det kan da oppstå køer med folk som skal kaste avfallet sitt. Ved å velge 24 Søppel og flytting slipper du å stå i kø og vente for å kaste avfallet.

Seriøs aktør

24 Søppel og flytting er en seriøs aktør. Vi håndterer søppel og avfall etter loven. Dette betyr at du kan være trygg på at avfallet eller søppelet ditt blir håndtert rett og ikke havner i naturen.

Få et uforpliktende tilbud!

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!