Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Søppeltaxi for deg i Jessheim

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er både rimelige og effektive, tilpasset behovene til både privatpersoner og bedrifter i Jessheim og omegn.

Søppelhenting i Jessheim

Har du søppel eller avfall som må bort? Vi henter alt, fra gamle møbler og elektronisk avfall til hageavfall og byggematerialer. Vårt erfarne team i Jessheim sikrer miljøvennlig håndtering og riktig sortering for gjenvinning, slik at vi kan bidra til en grønnere og renere by.

Flyttetjenester i Jessheim

Er du på flyttefot? Vi tilbyr omfattende flyttetjenester, inkludert pakking, transport og utpakking. Enten du skal flytte fra en leilighet i sentrum eller et stort kontor, sørger vi for at flyttingen blir en enkel og stressfri opplevelse.

Tjenester av Søppeltaxi Jessheim

Hvorfor velge oss?

Lokal ekspertise: Vi kjenner Jessheim ut og inn og kan derfor tilby rask og effektiv service tilpasset lokalmiljøet.

Konkurransedyktige priser: Vår pris for søppelhenting er kun kr. 375,- eks mva/m³.

Miljøbevisst håndtering: Vi sørger for at alt avfall blir riktig sortert og gjenvunnet, med fokus på bærekraft.

Tilgjengelighet hele døgnet: Vi er tilgjengelige 24/7, også i helger og på helligdager, for å møte dine behov når som helst.

Erfarent og profesjonelt team: Våre ansatte har lang erfaring innen søppelhenting og flytting, og leverer alltid høy kvalitet og service.

Kontakt oss

For pålitelig, rask og miljøvennlig søppelhenting og flyttetjenester i Jessheim, kontakt oss i dag! La oss hjelpe deg med å holde Jessheim ryddig og organisert.

Få et uforpliktende tilbud!

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!