Bortkjøring av søppel

Søppeltømming

Bortkjøring av søppel i Oslo

Bruk tiden din på noe annet

Du vil ikke bruke fritiden din på å kjøre søppel, la oss ta oss av transport av ditt søppel! Vi kan rydde opp i alt rot og sørge for at  er borte for godt! Alt du trenger å gjøre er å ringe oss i dag, så tar vi oss av alt annet.

Enklere blir det ikke!

Har du søppel i store mengder og vil ha dette kjørt vekk?

Vi i 24 Søppel og Flytting tar på oss denne oppgaven og håndterer avfallet på rett måte. Søppelspannet har ikke plass til større objekter som gamle møbler eller andre avfallstyper som ikke er lov å kaste i søppelspannet. Det er flere metoder å bli kvitt dette på, dette innebærer ofte å kjøre på gjenvinningsstasjoner med avfallet.

Vi i 24 Søppel og Flytting spesialiserer oss på nettopp dette, å få vekk større mengder avfall for våre kunder. 

Søppeltømming Oslo

Søppelbilen - Vi kommer og kjører vekk avfallet raskt og effektivt

Ved å benytte oss slipper du å ta tak i større oppgaver som å bære vekk avfallet, vente i kø for å så levere det på rett sted. Vi har kunnskap og erfaring innen håndtering av ulike avfall slik at våre kunder slipper å bruke tid på dette. Ta kontakt i dag og få et pristilbud på fjerning av avfall. 

Vi alle vet at avfall må kastes, men prosessen kan ta tid og koste mye. De fleste avfallshåndteringsselskaper er sakte eller for dyre. Søppelbilen er en rask, rimelig og vennlig løsning innen søppelfjerning i nabolaget ditt. Våre priser er de beste i bransjen til 450, – / pr m3! Hos oss får du kvalitetsservice til en uslåelig pris!

Fordeler med å bruke 24 Søppel og Flytting

  1. Du slipper å bruke tid på å kjøre vekk avfall, det eneste du trenger å gjøre er å informere om hvor avfallet er og gi oss tilgang.
  2. Vi sorterer og håndterer alt avfall vi henter.
  3. Vi resirkulerer alt som fortsatt kan brukes som for eksempel gamle klær, møbler og elektronikk.

Hva er søppelbilen?

Hvordan kan de hjelpe til med bortkjøring av søppel?

Økonomisk vekst større mengder avfall

Vi i 24 Søppel og flytting spesialiserer oss på søppelhåndtering.

Vi i 24 Søppel og flytting spesialiserer oss på søppelhåndtering. Vi tilbyr tjenester til både privat og bedriftskunder. Vi dekker alle behov rundt fjerning av søppel, uansett hvor stor eller liten jobben måtte være.

Søppeltømming - Men hvor ender avfallet opp

Hva må jeg som kunde gjøre?

 Det eneste du som kunde må gjøre er å gi oss instruksjoner om hvor og hvilken type avfall som skal hentes. Vi gjør alt arbeidet! Har du blandet boss anbefales det å prøve å sortere før vi kommer, men vi sorterer også avfallet om det ønskes.

Hvor blir søppelet levert?

Vi leverer søppelet til nærmeste gjenvinningsstasjon. I Oslo er at det et godt utviklet resirkulering og avfallshåndteringssystem.

Vi ser viktigheten rundt å resirkulere.

Det er bra for miljøet og ivaretar jordens ressurser.

Hva går hvor?

Søppel sorteres etter materialtype. For eksempel metallbokser, aluminium og glass går i samme container. Metall og glass sorteres og blir smeltet om på nytt. Papir går i papircontaineren og blir omgjort til nytt resirkulert papir. Restavfall, altså usortert avfall blir sendt videre fra gjenvinningsstasjonen til forbrennings fabrikker som omgjør restavfallet til energi eller varme. 

Kontakt 24 Søppel og Flytting i dag ved å fylle ut skjemaet eller ring 450 53 228.

Det finnes flere aktører som gjør samme tjeneste i Oslo og omegn, men vi i 24 Søppel og Flytting jobber hver dag med kunden i fokus med å fylle våre kjøretøy med avfall for å fylle våre kunders ønsker. Gjennom å benytte våre tjenester kan du være trygg på å få vekk det du ønsker og at det blir levert på rett sted.

Vi kjører avfallet til den nærmeste gjenvinningstasjonen, enten det gjelder gamle møbler, avfallsekker eller rivningsmaterialer. Vi kan også håndtere farlig avfall som maling, olje og gassbeholdere. 

Pris

Søppeltaxi
2 mann + bil inkludert
Kr 450,- /pr m3*
  • Befaring, sortering, kjøring
  • Søppeltømming
  • Alt er inkludert i pris

*200 kr tilegg ved arbeid mellom klokken 21.00 og klokken 06.00.

Ved spesielle oppdrag for søppeltømming utover prisliste ta direkte kontakt.

Borkjøring av søppel faq
Må jeg sortere søpla selv?

Du kan sortere det på egenhånd, eller vi kan sortere det for deg. Vi samler usortert avfall og søppel.

 
Hvor leverer dere avfallet?

Vi leverer avfallet ditt til en godkjent miljøstasjon i Oslo hvor det blir sortert og resirkulert. Alt avfall og søppeltømming håndteres riktig på en miljøvennlig måte. Oversikt over gjenbruksstasjoner i Oslo finner du her.

 

 

Tar dere all slags avfall?

Ja, vi tar alt avfall med oss. Normalt er det usortert avfall, er inkludert i avtalt kilopris. Det er tilleggspriser for spesialavfall som farlig avfall og maling. Les mer om henting av avfall her.

 
Anmeldelser