Det er på tide å kvitte seg med søpla!

Vi tilbyr all slags søppelhenting og transport i Oslo, fra mindre mengder til større mengder til konkurransedyktige priser.

Du kan også ansette oss for alle slags flyttejobber, inkludert demontering, møbelmontering etc.

Alle våre sjåfører er fullt forsikret og sertifisert i henhold til gjeldende regelverk i Norge.

Vi kan gi deg førerkort nummeret på forespørsel via telefon eller e-post slik at du kan bekrefte om du ønsker dette.

Hva er en søppelbilen?

Vi i 24 Søppel og Flytting tilbyr søppelinnsamling i Oslo og omegn. Søppelbilen henter og tar hånd om avfallet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Våre tjenester er rimelige og pålitelige, ring oss i dag for mer informasjon!

Du trenger ikke å bekymre deg for forsøpling eller ulovlig dumping i nabolaget ditt lenger med tjenesten vår. Bli kvitt alle de uønskede tingene uten å måtte løfte en finger ved å ringe oss nå!

Gratis søppel estimat

Vi tilbyr gratis estimater på alle jobber. Vi vil samarbeide med deg på individuell basis for å finne den beste løsningen for dine behov. Våre priser er konkurransedyktige og rimelige, noe som betyr at du har råd til tjenestene våre, uansett hvilket budsjett du jobber med.

Vi tilbyr også nød oppryddings tjenester når det er nødvendig, samt regelmessige planlagte hentinger med et bestemt intervall som fungerer best for timeplanen din. For eksempel ukentlig eller månedlig.

Hvis du vil ha den beste søppel oppsamlingen i Oslo, så ring oss. Vi kan hjelpe deg med alt du trenger å få fjernet eller flyttet, hjemme eller på kontoret.

Du vil ikke angre på å jobbe med oss!

Hvis det er en ting du trenger å vite om 24 Søppel og Flytting, er det at vi er punktlige. Det betyr at du slipper å vente i timevis til noen dukker opp.

Hva er søppelhenting?

Søppelhenting er en prosess som har eksistert siden 1950-tallet. Begrepet søppelhenting refererer til innsamling, sortering og gjenvinning av avfall på en miljøvennlig måte. Selv om de fleste husholdninger og bedrifter har søppelspann betyr det ikke at alt kan kastes der. Derfor er det lurt å benytte seg av 24 Søppel og Flytting sine søppelhenting tjenester når du ikke får kastet avfaller i tradisjonelle spann.

Hvor tilbyr du søppelhenting?

Vi tilbyr søppelhenting i Oslo kommune og byer rundt Oslo.

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester som inkluderer søppelhenting hvor som helst i hele Oslo-området. Med vår erfaring og arbeidsevne er vi i stand til å håndtere alle større prosjekter du måtte ha, hjemme eller på jobben. Vi tar også på oss jobber rundt søppelhenting og avfallshåndtering ved konstruksjon av nye bygninger og riving av gamle bygg. Ta kontakt i dag og få søppelet hentet!

Hvordan fungerer innsamlingsprosessen/avfallet?

  1. Du kontakter oss
  2. Vi kommer og henter søppelet.
  3. Vi leverer det til gjenvinningsstasjoner.
  4. Du betaler for arbeidet.

Sortering av søppel i Oslo

Vi samler og sorterer det alt av søpla, slik at det havner på rett sted!

Vi har kunden i fokus gjennom effektive, ryddige og enkle løsninger.

Gamle møbler og inventar

Det kan være vanskelig å sortere gjennom alt rotet, enten du har knuste møbler eller bare prøver å få huset til å se mer ryddig ut. Bestill søppel fjerning i Oslo og vi i 24 Søppel Flytting vil transportere uønskede gjenstander raskt, enkelt og til en rimelig pris.

Hageavfall

Hvis du trenger å ansette et hageavfall selskap i Oslo, er 24 Søppel og Flytting et miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ for rask service.

Renovasjons- / rivningsavfall

Har du renovasjon eller rivningsavfall? Vi i 24 Søppel og Flytting håndterer dette på rett måte slik at du kan være trygg på at avfallet havner på rett sted.

Hvitevarer og elektronikk, m.m.

Mange elektronikk og apparater inneholder farlige stoffer som bly, kvikksølv og andre giftstoffer. Det er derfor viktig at disse gjenstandene resirkuleres riktig. Vi i 24 Søppel og Flytting leverer hvitevarer og elektronikk til det nærmeste elektronikk depo.

Hvor mye koster det å fjerne søppel i Oslo?

24 Søppel og Flytting AS tilbyr søppelfjerning i Oslo til:

450, – / pr m3

Hvis du trenger å fjerne søppel i Oslo, kan vi tilby deg en tilgjengelig, fleksibel og pålitelig service. Vi tilpasser oss kalenderen og tidsplanen din. Bruk kontaktskjemaet vårt, eller ring vårt nummer, så kommer finner vi et tidspunkt som passer deg.

Vi gjør oppdrag 24/7.

Enten du har en virksomhet i Oslo eller bare trenger litt hjelp med resirkulering, tilbyr vi løsninger for fjerning av avfall.

24 Søppel og Flytting,vi håndterer søppel raskt, rimelig og miljøvennlig.

Ring oss i dag eller send inn en forespørsel på kontaktskjemaet her.