Telefon 947 31 844 | Vi har døgnåpent hele uken

Rydding av dødsbo er en vanskelig oppgave
Rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo er en vanskelig oppgave

Innholdsfortegnelse

Søppelhenting Oslo er her for å hjelpe deg med rydding av dødsbo i boligen din enkelt og effektivt. Vi tar oss av alt fra det øyeblikket vi ankommer, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver som å sørge eller gå videre.

La oss gjøre alt det harde arbeidet for deg!

Du trenger ikke å bekymre deg for å sortere gjennom eiendeler, bli kvitt gamle møbler eller håndtere ubehagelige overraskelser som dukker opp under ryddingen av dødsboet. Teamet vårt vil håndtere alt for deg, slik at livet ditt kan komme tilbake til det normale så snart som mulig.

Rydding av dødsbo og logistikk

Rydding av dødsbo og logistikk

Å håndtere døden til en kjær er aldri lett, det er ofte vanskeligere når du må håndtere all logistikken med å selge eller håndtere eiendelene deres.

Du er kanskje ikke klar til å gjøre dette på egen hånd ennå. Det kan være vanskelig nok bare å håndtere sorgen, vurderinger av sentimental verdi eller prøve å finne ut hvor mye ting er verdt kan være vanskelig. 

Søppelbilen tar seg av alt fra start til slutt slik at du kan fokusere på det som betyr mest akkurat nå mens vi håndterer alt annet for deg.

Noen ganger kan du ikke gjøre rydding av dødsbo på egen hånd: Når det er på tide å kaste inn håndkleet og hyre et byrå for å hjelpe deg med å fullføre jobben?

Det er ikke alltid et hjem skal ryddes for inventar grunnet bortgang av beboer. Noen ganger skal beboer flytte videre til et eldrehjem eller en mindre bolig. 

Når et familiemedlem flytter inn i eldreomsorgen, etterlates nesten 80 % av eiendelene i huset som har vært bebodd i flere tiår. Fullmakten (eller lignende myndighet) påtar seg ofte ansvaret for å få den gjenværende boligen ryddet ut og klar for markedet.

Etter at beboer har gått bort, er det vanlig å rydde ut eiendeler slik at boligen kan enten benyttes eller legges ut for salg.

Om den som har ansvaret for boligen bor i nærheten av det aktuelle huset/boligen, kan de enkelt samle andre familiemedlemmer for å hjelpe til med det enorme prosjektet i helger og ferier. Dette fungerer for familier som har tid, vilje og fysisk styrke til å få jobben gjort.

Men noen ganger fungerer det ikke. Noen ganger kan du ikke gjøre det på egen hånd.

Det er da du må vurdere å bruke et byrå til å fullføre jobben for deg.

Vi har et team som kan trå til når som helst og ta seg av alle detaljene for deg.

Les mer om rydding av dødsbo her.

Profesjonell ansvarsfraskrivelse: Ideene, anbefalingene og meningene på denne nettsiden, bloggen og laget personlig er kun for pedagogiske og underholdningsformål, og bør ikke betraktes som juridiske, økonomiske eller medisinske råd. Jeg er ikke en advokat, lege eller lisensiert finanspersonell. Søppelhenting Oslo er ikke ansvarlig for tap eller skader knyttet til handlinger eller manglende handling knyttet til innholdet på denne nettsiden, bloggen eller personlige diskusjoner. Hvis du trenger spesifikke juridiske, økonomiske eller medisinske råd, kontakt en profesjonell i ditt område.

Ikke slit med å få ryddet huset på egen hånd. Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg gjennom hele prosessen med å kaste søppel , henting av avfall, bortkjøring av avfall og tømme hus etter dødsfall med søppeltaxi eller varetaxi og vasking av dødsbo. 

Vanlige spørsmål om rydding av dødsbo

Å bli kvitt rot kan være en stor oppgave, men det er lettere å gjøre når én person tar på seg utfordringene, slik unngår du mye diskusjon. Ideelt sett ville du prøve å få mye hjelp til oppgaven. Det er ofte mye forvirring rundt håndteringen av boet til en person som har gått bort. Noen vet kanskje ikke hvor de skal begynne rydding av dødsbo. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å takle alle oppgavene i din eiendom. For å hjelpe deg bedre å forstå tjenestene våre, her er noen av spørsmålene vi ofte mottar:

Hvordan rydde et dødsbo?

Rydding av dødsbo er prosessen med å kvitte seg med alle eiendelene i en bolig hvor beboer har enten flyttet eller gått bort. Dette kan gjøres ved å donere, selge eller kaste ting du ikke lenger ønsker å beholde av ulike årsaker.

Hva er oppklaring av dødsbo?

En dødsbo er vanligvis en eiendom hvor en slektning har fortid og familien finner det vanskelig å håndtere, så de ser etter hjelp fra selskaper som Søppelhenting Oslo for å håndtere innboet.

Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?

Ring oss på 450 53 228 for et uforpliktende tilbud for rydding av dødsbo. Se også rydde dødsbo pris

Hvordan betaler jeg for tjenesten?

Vipps er den foretrukne betalingsmetoden. Betalingsordninger kan gjøres med debet- eller kredittkort.
Skal jeg betale før jobben før eller ved etter at oppdraget er utført?
Du betaler etter at oppdraget er fullført og du er fornøyd med arbeidet som er utført.

Er dere lisensiert/sertifisert/forsikret?

Vi har en forsikring som dekker alle våre baser og vi er sertifisert til å kjøre lastebil.

Hvor lenge har dere jobbet med dette?

Vi har hjulpet familier de siste 5 årene. 

Hvilke områder dekkes?

Hele Oslo og omegn.

Hva koster det å få ryddet et dødsbo?

Det er viktig for oss at vi gir et tilbud basert på din spesifikke eiendom. Ellers har vi de beste faste prisene på 450,- /pr m3

Når jobber dere?

Vi kommer på den datoen du ønsker og fullfører alt arbeidet som kreves.

Er det noen gjenstander/typer av søppel dere ikke vil fjerne for ved rydding av dødsbo? 

Asbest og annet farlig avfall.

Hva slags utstyr vil du bruke for å løfte og fjerne husholdningsartikler?

Alle gjenstander vil bli lastet for hånd på lastebiler. Om det er større gjenstander som skal fraktes vekk, benytter vi ulike verktøy som gjør det enklere å flytte på objektet. 

Hvor mange ansatte/personell vil du sende over for jobben?

Personalet kan variere for hver jobb, men vanligvis er det 2 personer.

Må jeg være på eiendommen for å overvåke under oppgaven?

Ja, men det er ikke noe vi krever. Det er praktisk at oppdragsgiver er på eiendommen og gir oss føringer for hva som skal bevares eller kastes. Dette gjøres oftest ved oppstarten av prosessen.

Vil jeg ha endelig godkjenning på hva som blir kastet ut/donert?

Du har siste ord på alt.

Dekker tjenesten utsiden av eiendommen (bakgård/forgård)?

Ja, vi kan klargjøre alle areal av eiendommen.
Hvis du har spørsmål som ikke ble besvart på denne siden, ring oss i dag.
Personalet ved Søppelhenting Oslo snakker gjerne med deg.

Hvem er Søppelhenting Oslo?

Søppelhenting Oslo er et selskap som har spesialisert seg på å rydde dødsbo og kvitte seg med alt du ikke trenger eller ønsker. Vi kommer hjem til deg, vurderer situasjonen og kommer så med anbefalinger slik at du får ryddet opp i det som ikke hører hjemme i livet ditt lenger.
Vårt profesjonelle rydde team i Oslo vil hjelpe deg med å bli kvitt gjenstander som ikke lenger har noen sentimental verdi slik at familien din kan begynne å helbrede.
Du trenger ikke lenger å bli overveldet av alt rotet som har bygget seg opp over tid – vi tar oss av det for deg!

Ring oss i dag på: 450 53 228 eller besøk vår hjemmeside: søppelbilen.no.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.