Flyttebyrå i Oslo har til tider en tøff oppgave.

Her er det ikke uvanlig med trange dører, mange trappeoppganger, og andre utfordringer. Ikke bare gjør dette flytteprosessen tyngre for de involverte, men dette øker også risikoen for skader, både på møbler og gjenstander.

Vi i 24 Flytting og søppel AS kjenner disse utfordringene ut og inn.

Helt siden 2017 har vi jobbet som flyttebyrå i Oslo, og dermed har vi også opparbeidet oss en hel del erfaringer. Vi vet hvordan vi best løser
utfordringene nevnt ovenfor.

Lyst på en knirkefri flytteprosess? Kontakt oss i dag!

Vi flytter alt med de beste teknikkene!
Har du for eksempel et blytungt piano i 5. etasje i blokka? Kanskje fikk dere pianoet opp trappene en gang i tiden, men det er neppe noe dere ønsker å gjøre igjen. 24 Flytting og søppel AS er faktisk ett av få flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg innen flytting av tunge objekter slik som piano.

Vi har utarbeidet de beste teknikkene for å flytte de aller tyngste objektene, slik at du sparer tid, og vi får en enklere prosess. Flytteliften er her et av våre beste verktøy. Bor du i høyden og har mange møbler, så vil denne spare deg for mye tid og penger. Dette er rett og slett et fantastisk hjelpemiddel.

Tilleggstjenester
Flytting handler primært om å transportere møblene fra gammelt til nytt hjem. Men inkludert er selvfølgelig mye annet å tenke på også. For å gjøre prosessen med flytting enklere for deg, tilbyr vi derfor en rekke tilleggstjenester som du kan dra nytte av.

Flyttevask
Flyttevask er en av de mange prosessene som inngår i flyttingen. Vi er et flyttebyrå i Oslo som også har god kompetanse innen renhold. Nettopp derfor tilbyr vi flyttevask. Det er dessuten en fornøydgaranti inkludert, slik at vi kommer tilbake for ytterligere vask om ny eier ikke er fornøyd.

Avfall
Avfall er et naturlig resultat av en flytteprosess. Det siste du ønsker å gjøre, er å løfte ekstra møbler og gjenstander som du ikke trenger i det nye hjemmet. La oss ta oss av avfallet. Vi kjører dette til godkjente avfallsstasjoner i Oslo, og det til en rimelig penge. Da slipper du hodebryet!

Forsikring
Forsikring er viktig ved flytting, da skader på møbler og gjenstander kan forekomme. Vi setter deg i kontakt med de beste flytteforsikringene i markedet, slik at du er helt sikret. Dessuten har alle våre transporter en godsforsikring inkludert. Denne beskytter dine eiendeler ved en totalskade.

Vi er ditt flyttebyrå i Oslo!
Med lang erfaring vet vi hva flytting i Oslo innebærer. I det hele tatt er flytting generelt sett en mye større prosess enn det mange tenker over. Her er det mer enn nok å sette fingrene i, men vi gjør prosessen enklere.

Vi er et flyttebyrå i Oslo med en rekke gunstige tjenester tilgjengelig.

Enten du trenger å vaske ut leiligheten din, kaste gamle møbler og gjenstander, eller forsikre frakten din, kan vi hjelpe deg.

Vi sitter på den beste kompetansen av flyttebyrå i Oslo, og trenger du hjelp idag håper vi å høre fra deg!